SERVICE

Onze servicebeloften.

       

Uw wagen houdt van een regelmatig onderhoud. Wij passen ons servicepakket aan, aan uw persoonlijke wensen en de noden van uw wagen. Om onbezorgd van uw wagen te kunnen blijven genieten is een periodiek onderhoud noodzakelijk. U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod services voor uw wagen. Onderhoud, nazicht keuring, bandenwissel, airco, remmen, .. Onze ervaren en voortdurend opgeleide techniekers zorgen ervoor dat uw Opel niets van zijn pluimen verliest en een echte Opel blijft.

Onze servicebeloften:

 • Jarenlange ervaring en kennis van Opel en Suzuki
 • Familiale sfeer
 • Persoonlijk contact
 • GRATIS VERVANGWAGEN bij groot onderhoud of herstellingen
 • Duidelijke prijsafspraken
 • ALLES onder 1 dak : Onderhoud, herstellingen, accessoires, banden, carrosserie
 • WIJ nemen de tijd voor U.

Tijdens het wachten.

 •  In onze lounge kunt u rustig geniet van een kopje koffie tijdens het lezen van een magazine of u kunt
  rustig werken met WiFi.


Carwash.

Als u dat wilt, kunnen wij uw auto voor u wassen en het interieur reinigen. Daardoor zal uw wagen niet alleen technisch in topconditie zijn, hij zal er ook tip top uitzien! Hiervoor beschikken wij over een professioneel geïnstalleerde carwash.


Opel Assistance Pechverhelping.

Snelle, betrouwbare hulp is in bepaalde situaties absolute noodzaak. Met deze mobiliteitsgarantie bent u verzekerd van snelle en deskundige hulp bij pech onderweg. 

Indien u bij Autogroep Mullens uw jaarlijks onderhoud laat uitvoeren kan u de Opel Assistance jaarlijks verlengen aan een uiterst scherpe prijs.

 • 24/7 bijstand bij pech en ongeval
 • gratis vervangwagen indien uw wagen niet dezelfde dag kan hersteld worden
 • geldig in gans Europa

Opel Assistance nummer: T 0800 167 22 (België) T +32 2 233 26 12 (Buitenland)


Suzuki 5 jaar Garantie & Assistance.

Bij aankoop van een nieuwe Suzuki geniet u van 5 jaar constructeursgarantie (maximum 150.000 km), op voorwaarde dat alle onderhouden, zoals voorgeschreven door de constructeur, worden uitgevoerd door een erkend Suzuki hersteller zoals Autogroep Mullens. Bovendien verwennen we u met 12 jaar anticorrosiegarantie. 

Dankzij Suzuki Assistance hoeft u zich niet langer zorgen te maken over mechanische pech of ongeval. In geval van panne of ongeval, kunt u 24 uur per dag terecht. Een professionele wegenwachter komt dan zo snel mogelijk ter plaatse om u verder te helpen. Die vakkundige hulp is slechts een begin. Zo omvat uw verzekering ook repatriëring, een vervangwagen, … Suzuki doet er werkelijk alles aan om uw mobiliteit te verzekeren en de gevolgen van uw panne tot een minimum te beperken. De service van Suzuki Assistance is gratis gedurende de hele waarborgperiode. Na het verstrijken van de waarborg kunt u uw Suzuki Assistance verlengen.

Suzuki Assistance nummer: T  +32 (0)3 253 61 44 


MyOpel.

Het MyOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. MyOpel is hét platflorm voor u en uw Opel.

Log in via www.myopel.be of download gratis de myOpel app.


SERVICE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x