OPEL ZAFIRA LIFE

Familiaal, Polyvalent en compact. 

OPEL ZAFIRA LIFE


UW WOONKAMER OP WIELEN.

Maak het uzelf gemakkelijk in de luxueus ingerichte Opel Zafira Life, die perfect uitgerust is voor avonturen met het hele gezin én voor zakelijk gebruik. Hij biedt tot 9 zitplaatsen en zijn interieur is in een handomdraai aan te passen. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen gaan samen met baanbrekende innovaties, zoals de VIP-zetelindeling op de tweede en derde rij. 


Opel zafira life


Opel Zafira Life


Alles onder controle.

De Opel Zafira Life is uitgerust met tal van rijhulpsystemen. Een camera en radar houden de ruimte vóór het voertuig in de gaten. Het systeem herkent zelfs voetgangers die de weg oversteken en kan een noodremmanoeuvre uitvoeren bij snelheden tot 30 km/u. De intelligente cruise control past de snelheid aan die van de voorligger aan en vertraagt automatisch tot 20 km/u wanneer nodig. De rijstrook assistent en waarschuwing voor slaperige bestuurders geven de bestuurder een seintje wanneer hij of zij te lang rijdt en een pauze kan gebruiken.Als Camper.

Een camperopbouw klinkt wellicht wat bijzonder voor een auto die officieel als MPV door het leven gaat. Opel maakte vorig jaar echter de bijzondere keuze om de personenversie van de Opel Vivaro tot Opel Zafira Life om te dopen. Door de bestelvorm is de Opel Zafira Life daarmee ook in één klap aantrekkelijk geworden voor kamperende klanten.


Connectiviteit.

Het grote aanraakscherm van 7 inch is verkrijgbaar met Multimedia- en Multimedia Navi-infotainment op de Opel Zafira Life. Beide systemen bieden smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto. Multimedia Navi is uitgerust met 3D-navigatie, overal in Europa.Bureau aan boord.

De Opel Zafira Life Business-uitvoering. De lederen comfortzetels voor de bestuurder en de passagier vooraan hebben een massagefunctie en zijn verwarmd.  De sensorgestuurde schuifdeur opent met een eenvoudige voetbeweging onder de zijkant van het voertuig. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de tweede en derde rij, die elk bestaan uit twee individuele lederen zetels. De achterste lederen zetels staan op handige rails en kunnen wanneer nodig worden neergeklapt en verwijderd.

Elektrisch.

Emissievrij topmodel voor eersteklasreizen.

  • Volledig elektrisch topmodel van de Zafira Life
  • Actieradius: tot 330 of 230 kilometer (WLTP)
  • Dynamisch: 100 kW (136 pk) sterke elektromotor met 260 Nm koppel
  • Optimaal gebruiksgemak: meerdere laadmogelijkheden
  • Batterijpakket met 75 of 50 kWh
  • “Rolling E-lounge”: elektrische schuifdeuren, beweegbare lederen stoelen, panoramadak
  • All-inclusive veiligheid: talrijke rijhulpmiddelen verhogen de bescherming

DE OPEL ZAFIRA LIFE IN BEELD
CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80


OPEL ZAFIRA LIFE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x