OPEL MOKKA

Het is een combinatie van een zuiver design, een adembenemend interieur en de nieuwste hightech aandrijflijnen. De nieuwe Mokka is hier en hij tilt rijden naar een heel nieuw niveau. Het is tijd om uw eigen weg te nemen, met de Opel Mokka.


  • De nieuwe Mokka is de eerste met Opel Vizor, Pure Panel en het opnieuw ontworpen embleem en naamplaat achteraan
  • Duidelijk, gedurfd ontwerp, compacte afmetingen, vijf zitplaatsen
  • Keuze uit elektrische aandrijving of uiterst zuinige verbrandingsmotoren bij aanvang verkoop
  • Typerend Opel comfort en hightech uit hogere marktsegmentenOPEL MOKKAEen feest voor het oog

De aantrekkelijke lijnen van het koetswerk van de Mokka zijn nog maar het begin van uw reis naar een nieuwe wereld van Duits design. Binnenin ontdekt u hoe de harmonie tussen proporties, licht, ruimte en technologie een echt opmerkelijke rijervaring creëert.  
Premium Comfort

De Mokka maakt elke rit interessanter. Met zijn ondersteunende zetels en massagefunctie voor de bestuurderszetel maakt hij ze ook nog relaxter. Rij comfortabel, kom aan in stijl.  

Op een koude dag zijn weinig dingen aangenamer dan een warme zetel. Stel de voorzetels van de Mokka in op drie verwarmingsniveaus, terwijl de bestuurder geniet van een elektrisch verwarmbaar stuur.  


100 % Elektrisch

De elektromotor produceert 100 kW (136 pk) met een maximumkoppel van 260 Newtonmeter dat direct beschikbaar is bij stilstand. Bestuurders kunnen kiezen uit drie rijmodi: Normaal, Eco en Sport. De nieuwe Mokka-e is uitgerust met een 50 kWh-batterij en heeft een puur batterij-elektrische actieradius tot 324 kilometer volgens WLTP. Of het nu gaat om een wallbox, snellader of een kabeloplossing voor het stopcontact, de nieuwe Mokka-e is klaar voor alle laadopties: van eenfasig tot driefasig op 11 kW. Opel biedt een garantie van acht jaar / 160.000 km op de batterij.

De Opel Mokka-e is 100% aftrekbaar.

Android Auto en Apple CarPlay

Het systeem van de Opel Mokka is voorbereid met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone draadloos kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen.

Automatische transmissie


Voor nog meer rijplezier is er in de Opel Mokka een automatische transmissie met acht verhoudingen.

Purepanel

Zowel de buitenkant als de binnenkant is nieuw. De Pure Panel-cockpit voegt twee beeldschermen samen tot een horizontaal uitgestrekt mega instrumentarium.  


Zo’n groot scherm kan er flitsend uitzien, maar Opel lijkt andere plannen te hebben. Volgens het persbericht ‘zijn er geen nutteloze decoratieve animaties te vinden in de nieuwe Mokka’ en ‘alle overbodige visuele prikkels ontbreken’.

OPEL MOKKAHET IS TIJD OM UW EIGEN WEG TE NEMEN, MET DE NIEUWE MOKKA.

De nieuw Opel Mokka is stoerder, compacter, lichter en wordt vanaf dag 1 ook als elektrische Mokka-e verkocht.

Bij de onthulling van een nieuwe model, besteedt Opel altijd extra aandacht aan de stoelen en de led-koplampen. Dat zijn de paradepaardjes van het merk. Ook in de nieuwe Opel Mokka zul je lekker zitten. De Mokka is leverbaar met zesvoudig verstelbare ergonomische stoelen, bekleed met alcantara of leer.

Alle versies van de Mokka zijn standaard uitgerust led-dagrijverlichting. Op de optielijst staan adaptieve IntelliLux LED Matrix-koplampen met veertien individuele lichtunits. Met Matrix-verlichting verblind je je tegenliggers niet en dus kun je permanent met grootlicht rijden.
DE OPEL MOKKA IN BEELD


CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80

OPEL MOKKA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x