OPEL INSIGNIA

DE OPEL INSIGNIA.

Perfect, in elk opzicht.

De nieuwe Opel Insignia is Duitse techniek op haar best: de nieuwe Insignia Grand Sport heeft een verbeterde efficiëntie, een sportieve, unieke look en het baanbrekende IntelliLux LED® Pixel Light-systeem .


Veiligheid en innovaties

Het Head-Up Display projecteert belangrijke bestuurdersinformatie op de voorruit zodat u op de weg kunt blijven letten.

De automatische noodrem met voetgangersdetectie controleert de verkeerssituatie vóór de Opel Insignia.

Automatic Cruise Control garandeert een stressloze rijervaring. Door automatisch te versnellen of vertragen houdt het u op een veilige afstand van uw voorligger.

Luxueus interieur

Elegantie, ergonomie en een gevoel van ruimte: bij de nieuwe Insignia staat u centraal. Geniet van een harmonieus en modern design, hoogwaardige materialen en een interieur dat volledig op de bestuurder gericht is. De nieuwe Insignia biedt alle ondersteuning om u een aangename rijervaring te garanderen en laat daarbij niets te wensen over.  


Design

De nieuwe Insignia Grand Sport overtuigt met een nog gestroomlijnder design en een uniek karakter, dat zijn naam alle eer aandoet. De slanke ledsignatuur met dubbele vleugels en de dubbele omlijsting met verchroomde tippen geven de koplampen en achterlichten een extra vleugje klasse.  Intellilux LED Matrix

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen geven u zichtbaarheid zonder tegenliggers te verblinden.

Dit systeem biedt een sterk verbeterde zichtbaarheid in het donker. Elke koplamp bestaat uit 84 segmenten die zich aanpassen aan de verkeersomstandigheden door afzonderlijke eenheden automatisch uit te schakelen.  


Comfort aan boord

De ergonomisch gecertificeerde voorzetels voorkomen rugpijn bij de bestuurder en de voorpassagier, en verbeteren hun oplettendheid en welzijn. Elektrische stoelen met massagefunctie, zetel- en stuurverwarming.. het zijn slechts enkele voorbeelden van uitmuntend vakmanschap.
Connectiviteit

Digitale connectiviteit, een ingebouwd navigatiesysteem, een groot innovatief aanraakkleurenscherm en een hoogwaardig audiosysteem: het infotainmentsysteem van de nieuwe Insignia heeft het allemaal.

Leg uw smartphone gewoon in het telefoonvak met geïntegreerde inductieve lader om zijn batterij draadloos op te laden.  
DE OPEL INSIGNIA : GALERIJ

New Opel Insignia: een nieuw vlaggenschip met een onweerstaanbare uitstraling. 


De nieuwe Opel Insignia wordt nog efficiënter dan voorheen dankzij de lichte constructie en de splinternieuwe en bijzonder doeltreffende benzine- en dieselmotoren.  Het nieuwe Insigne blijft voortbouwen op ons ‘Gedurfd & Puur’-designconcept" .DE OPEL INSIGNIA IN BEELDOPEL INSIGNIA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x