Opel Garage Lummen

Welkom bij Autogroep Mullens

De geschiedenis van Autogroep Mullens is er een van voortdurende groei op basis van doordachte investeringen, kwaliteitsvol werk en een betaalbare service. Dankzij de focus op betaalbare service kwam al snel het vertrouwen van duizenden klanten uit de ruime regio: zowel voor de verkoop van nieuwe en jonge tweedehandswagens als voor de persoonlijke service na verkoop.

Autogroep Mullens is tevens een onvervalst familiebedrijf. Zodra u binnenstapt, voelt u de warme en gemoedelijke sfeer die zo kenmerkend is voor ons bedrijf. Onze gemotiveerde werknemers vormen een hecht team. Al onze mensen blinken uit in hun vak én in klantvriendelijkheid, bij ons wordt u begroet door mensen die u - en uw auto - kennen. Onze continu opgeleide techniekers onderhouden uw wagen met zorg en kennis van zaken.

Opel Garage Lummen (regio)

Diestersteenweg 23
3545 Halen

Klik hier voor een routebeschrijving!

Openingsuren Mullens Halen

Toonzaal
Ma-Vr: 9u tot 12u en 13u tot 18u30
Zaterdag: 10u tot 12u en 13u00 tot 17u

Receptie
Ma-Vr: 8u tot 18u
Zaterdag: 10u tot 13u

Werkplaats
Ma-Do: 8u tot 12u en 13u tot 17u
Vrijdag: 8u tot 12u en 13u tot 15u

Magazijn onderdelen & accessoires
Ma-Vr: 8u tot 12u en 13u tot 17u

Opel Garage Lummen - Autogroep Mullens - Garage Mullens

Onze stock

Opel Garage Lummen gezocht? Welkom bij Autogroep Mullens, met vestigingen in Halen, Diest en Leuven. Onze voorraad wordt persoonlijk geselecteerd en moet voldoen aan de strengste eisen. Met meer dan 60 jaar ervaring in de automotive sector, kunnen we u een mooi en gevarieerd aanbod geven. Van lichte vracht tot luxewagen, iedereen kan bij ons terecht voor zijn of haar nieuwe wagen.

Altijd al gedroomd van die perfecte droomwagen? Bij Mullens bent u aan het juiste adres. Eerlijke prijzen en een ruim gevarieerd aanbod heel het jaar door. Neem alvast even de tijd om ons aanbod te bekijken en u zal verrast zijn over het complete aanbod van jonge tweedehandswagens en nieuwe stockwagens.

Onze service

Uw wagen houdt van een regelmatig onderhoud. Wij passen ons servicepakket aan, aan uw persoonlijke wensen en de noden van uw wagen. Om onbezorgd van uw wagen te kunnen blijven genieten is een periodiek onderhoud noodzakelijk. U kan bij ons terecht voor een ruim aanbod services voor uw wagen: onderhoud, nazicht keuring, bandenwissel, airco, remmen, enz. Onze ervaren en voortdurend opgeleide techniekers zorgen ervoor dat uw Opel niets van zijn pluimen verliest en een echte Opel blijft.

Indien u uw jaarlijks onderhoud bij Autogroep Mullens laat uitvoeren, kan u de Opel Assistance jaarlijks verlengen aan een uiterst scherpe prijs. Opel Assistance, geldig in gans Europa, 24/7 bijstand bij pech en ongeval en een gratis vervangwagen indien uw wagen niet dezelfde dag kan hersteld worden.

Onze servicebeloften

 • Jarenlange ervaring en kennis van Opel en Suzuki
 • Familiale sfeer
 • Persoonlijk contact
 • Gratis vervangwagen bij groot onderhoud of herstellingen
 • Duidelijke prijsafspraken
 • Alles onder 1 dak: onderhoud, herstellingen, accessoires, banden, carrosserie
 • Wij nemen de tijd voor u

Enkele tevreden klanten aan het woord

Vriendelijk en behulpzaam. Service na verkoop zoals het hoort. En een zeer propere werkplaats. Sabine Romens

Heel goede service en erg klantvriendelijk. Julie Van Mol

Onze carrosserie

Carrosserie Mullens is erkend hersteller voor meerdere grote verzekeringsmaatschappijen. Wij voldoen bijgevolg aan de strengste voorwaarden die door de maatschappijen worden opgelegd. Wij garanderen een kwalitatieve herstelling op maat van iedere klant met de meest innoverende hersteltechnieken en ons ervaren team.

Na de persoonlijke ontvangst worden er foto's van uw wagen genomen en een bestek opgemaakt. U krijgt de nodige info over de herstelling en wij nemen de administratieve opvolging van u over indien u dit wenst. Er staat ook steeds een vervangwagen tot uw beschikking tijdens de herstelling van uw wagen. 

Wij herstellen uw wagen, met de nadruk op kwaliteit en zorgen ervoor dat u weer veilig de baan op kan!

myOpel

Het digitale myOpel platform biedt u snel en gemakkelijk toegang tot de unieke service van Opel. Hier vindt u alles, van gepland onderhoud tot de laatste aanbiedingen én de onderhoudsgeschiedenis van uw Opel. MyOpel is hét platflorm voor u en uw Opel.

Gemakkelijke toegang tot alle informatie over uw wagen, zoals:

 • Gepersonaliseerde aanbiedingen en servicecontroles
 • Online serviceaanvragen
 • Informatie over uw wagen
 • Digitaal onderhoudsboekje
 • Serviceherinnering voor uw volgend onderhoud
 • Online gebruikershandleidingen
 • myOpel ledenvoordelen
 • 24/7 beschikbaar

De nieuwe myOpel-app met tal van coole functies:

 • Snelle toegang tot uw myOpel account en uw online garage
 • Download de handleiding van uw voertuig
 • Dealerlocator om de dichtstbijzijnde Opel verdeler te vinden
 • Raak uw auto niet meer kwijt - markeer het punt waar u hem heeft geparkeerd

120 jaar Opel-autoproductie, 120 jaar vol liefdesverhalen. Verhalen van echte klassiekers, slimme innovaties en van de avonturen van fans die nooit een ander merk zouden overwegen. Herbeleef de meest iconische auto's van Opel, born in Germany, made for us all!

Opel Garage Lummen gezocht, maar niet gevonden wat u zocht? Neem zeker ook een kijkje op onderstaande pagina's:

Opel Garage Lummen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x