OPEL CROSSLAND

DE OPEL CROSSLAND.

Een stijlvolle cross-over met SUV-design en uiterst efficiënte motoren, innovaties uit het premiumsegment en uitzonderlijke flexibiliteit.


  • De Opel Crossland is het volgende model met de Opel Vizor
  • Standaard Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition en Intelligent Cruise Control
  • Sportieve GS Line met zwarte en rode accenten en lichtmetalen velgen
  • De nieuwe Crossland is nu te bestellen, begin 2021 bij de Opel verdelers
Van sportief tot uiterst comfortabel: aantrekkelijke uitvoeringen voor iedereen

Met zijn AGR-gecertificeerde ergonomische bestuurdersstoel biedt de Crossland Elegance aanzienlijk meer comfort tijdens lange ritten. De standaard heldere led-koplampen maken rijden 's nachts veiliger en aangenamer.

Fans van sportievere looks zullen de Crossland GS Line weten te waarderen. Deze nieuwe bekleding - inclusief zwarte 17-inch lichtmetalen velgen, zwart dak, rode kenmerkende daklijsten, AGR-stoelen voor bestuurder en voorpassagier, dakrails en LED-koplampen en -achterlichten - laten de compacte SUV echt opvallen.


Efficiënte aandrijflijnen

Opel Crossland-klanten kunnen kiezen uit een aandrijflijnportfolio van efficiënte benzine- en dieselmotoren met een cilinderinhoud van 1,2 en 1,5 liter. Zowel de benzinemotoren met 61 kW (83 pk) tot 96 kW (130 pk) als de diesels met 81 kW (110 pk) en 88 kW (120 pk) voldoen al aan de strenge Euro 6d-emissienorm (NEDC-brandstofverbruik: 5,0-3,5 l / 100km gecombineerd, 113- 93 g / km CO2).


Connectiviteit

De Navi Intellink met spraakbesturing en aanraakscherm brengt u snel en comfortabel naar uw bestemming. Europees navigatiesysteem in 3D.

Het systeem is voorbereid met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone draadloos kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienenVeiligheid

Compleet met geavanceerde rijhulpsystemen zoals Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition en Intelligent Cruise Control / Speed Limiter standaard.  

- Automatische noodrem met voetgangersdetectie
- Achteruitrijcamera en parkeerassistent
- Innovatieve LED-koplamp

DE NIEUWE CROSSLAND. STIJL MET SUBSTANTIE.TREK DE AANDACHT.

Veelzijdigheid die de aandacht trekt. Stijl die overal op voorbereid is. Van de uitgesproken karakteristieke Vizor tot het puur praktische interieur, Crossland is de SUV met alledaagse flexibiliteit en een prachtig design om overal de aandacht te trekken.
DE CROSSLAND IN BEELD
CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80

OPEL CROSSLAND

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x