Opel Combo Life

OPEL COMBO LIFE.

DE FEITEN SPREKEN VOOR ZICH.


Met 5 of 7 zitplaatsen, talloze opbergmogelijkheden en intelligente veiligheidsvoorzieningen heeft de Opel Combo Life alles om al uw behoeften te vervullen.Opel Combo Life
De beste vriend van uw gezin.


De auto is zeer ruim en bijzonder praktisch en veelzijdig. Hij is uitgerust met één of twee schuifdeuren achteraan, en kan zowel besteld worden in korte als in lange versie en als vijf- of zevenzitter. Met de nieuwe Opel Combo Life wordt men snel de held van het lokale sportteam, want het hele zevenkoppige team plus uitrusting kan probleemloos naar de volgende match gebracht worden.
Technologisch hoge lat.

De nieuwe Opel Combo Life legt de lat voor technische ambitie heel wat hoger binnen dit segment, en tilt de veiligheids- en comfortniveaus naar nieuwe hoogtes. De auto is uitgerust met technologieën en rijhulpsystemen die al bekend zijn van het compacte en het SUV-segment, zoals de waarschuwing voor slaperigheid bij bestuurders, de achteruitrijcamera met een hoek van 180° en vogelperspectief, het head-up display en IntelliGrip, maar ook met comfort­systemen zoals verwarmde zetels en een verwarmd lederen stuur. De jongste telg in Opels aanbod aan rijhulpsystemen is Flank Guard, obstakeldetectie voor de zijflanken.


Connectiviteit

De Combo Life is ook uitgerust met geavanceerde infotainment­systemen met een tot 8 inch groot capacitief kleurenaanraakscherm, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. De verschillende oplaadopties zorgen voor nog meer plezier voor de inzittenden. Dankzij de USB-poorten in de eerste en tweede rij zetels kunnen tablets en smartphones worden opgeladen terwijl de kinderen filmpjes van hun favoriete YouTuber bekijken. En via het stopcontact van 230V kan één passagier zelfs zijn of haar laptop opladen.
Design.

De nieuwe Combo Life springt niet enkel in het oog dankzij zijn hoogtechnologische oplossingen, royale ruimte en uitzonderlijke veelzijdigheid. Het is ook een opvallende verschijning. In vergelijking met andere auto’s uit zijn segment, steekt hij minder uit aan de voorkant en heeft hij een hogere motorkap. Hij ziet er gebalanceerder, robuuster en zelfzekerder uit.  
Ruimte op vakantie.

  • De opbergmogelijkheden van de Combo Life moeten niet onderdoen voor zijn veelzijdig­heid, en creëren een nieuwe benchmark in het segment. In het ruime compartiment in de middenconsole past alles van 1,5-literflessen tot smartphones en van portefeuilles tot tablets. Maar dat is lang niet alles. Kiest men voor een Combo Life met optioneel panoramadak, dan is de auto standaard uitgerust met een opbergvak in het midden van het dak, inclusief ledverlichting.  Kleine bestelwagen.

Maar de Opel Combo Life is niet enkel een ruime, zeer comfortabele monovolume voor het gezin. Hij kan ook dienstdoen als kleine bestelwagen. Met neergeklapte achterzetels verdriedubbelt het koffervolume van de standaardversie tot 2.126 liter. Zo vervoert men zonder zorgen kampeeruitrusting, fietsen of grote pakketten van punt A naar punt B. En de langere versie van de Combo Life biedt nog meer volume wanneer de achterzetels worden neergeklapt. Zo vervoert hij maar liefst 2.693 liter.


Sterrenhemel.


Of er nu kinderen of volwassenen op de achterbank zitten: alle passagiers kunnen genieten van een mooi zicht op de hemel dankzij het optionele panoramadak. Zo missen ze nooit de prachtige sterrenhemel of warme zonnestralen tijdens het rijden.DE OPEL COMBO LIFE IN BEELD

CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80


Opel Combo Life

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x