Opel Combo

OPEL COMBO .

Ruime maar compacte bestseller.


Vijfde generatie efficiënter dan ooit, tot 3,9m³ en 1.000kg laadvermogen
 

  • Laadruimte groot genoeg voor twéé Europallets
  • Korte en lange versies, en dakklep leverbaar
  • Innovatieve Permanent Rear View Camera en talrijke assistentiesystemen
  • Connected met de nieuwste generatie infotainment en 8-inch touchscreen
  • Verwarmbaar stuurwiel uniek in dit segment, maar ook verwarmbare voorstoelen en climate control met gescheiden zones
Opel Combo


Groot aantal ruime varianten.

De Opel Combo is er in een groot aantal varianten, zoals een versie van 4,40 meter lengte en een langere versie van 4,75 meter. Beide bieden naar keuze twee of drie zitplaatsen. Opels nieuwe compacte besteller excelleert met een laadruimte van tot wel  3,9 men een laadvermogen van maximaal 1.000 kg.

Toptechnologie en comfort van een personenwagen.

Als het gaat om laadruimte, dan is de Combo een pure bedrijfsauto. Maar hij is ook voorzien van vooruitstrevende technologie die uniek is in dit segment. De nieuwe Opel Combo wordt verder met dezelfde ultramoderne rijassistentiesystemen geleverd als de personenversie, de Combo Life. Enkele zijn uniek in het segment.


Connectiviteit

De Opel Combo is ook uitgerust met geavanceerde infotainment­systemen met een tot 8 inch groot capacitief kleurenaanraakscherm, compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. 

Laadvermogen van een groter model.

  • de korte versie (lengte 4,40 meter) heeft een wielbasis van 2.785 mm, een laadvermogen van maximaal 1.000 kg en een laadruimte van 3,3 m3. Daarin passen voorwerpen met een lengte van 1.871 mm. Wie nog langere voorwerpen moet vervoeren, kan de Combo bestellen met achterdeuren en een handige dakklep. Door dat laatste kunnen nog langere voorwerpen, met een gewicht tot 100 kg ‘uitstekend’ diagonaal in de Combo worden vervoerd, zonder dat de achterdeur moet worden opengelaten.
  • de 4,75 meter lange XL-variant, met een wielbasis van 2.975 mm en een laadruimte van 3,9 m3, waarin voorwerpen met een lengte tot 2.167 mm zijn te vervoeren.
DE OPEL COMBO IN BEELD

CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80


Opel Combo

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x