OPEL ASTRA

DE OPEL ASTRA.

Efficiënt, zowel voor uw zakelijk- als privéleven.

Onze efficiëntste Astra ooit, met een nieuwe generatie zuinige motoren die tot 21% minder CO2 uitstoot.

Stijlvol, dynamisch en innovatief, nu spannender dan ooit. De nieuwe Astra Hatchback maakt indruk met zijn Duitse techniek, toonaangevende innovaties, zoals de IntelliLux LED® Matrix-verlichting en zijn emotionele design en sportieve voorkomen – dat wordt geaccentueerd door het nieuwe hoogwaardige 3D-radiatorrooster en het High Gloss Black Pack.


Efficiënter dan ooit

“Bij de ontwikkeling van de nieuwe Astra focusten wij ons vooral op het verlagen van het brandstofverbruik en de uitstoot”, zegt Christian Müller, Managing Director Engineering. “Dankzij de nieuwe generatie motoren en transmissies is de CO2-emissie tot 19 procent gedaald. Daardoor dalen ook de gebruikskosten, wat een groot voordeel is voor onze klanten. De nieuwe Opel Astra behoort tot de top van het segment.”Nieuwe automaat

De Astra met 1,2-liter benzinemotor is uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak. De Astra met 1,4-liter benzinemotor is uitsluitend leverbaar met een nieuwe automaat (CVT) met zeven voorgeprogrammeerde versnellingen. Dankzij een vloeistofgekoeld inlaatspruitstuk is het motorblok snel op bedrijfstemperatuur. Dat vermindert de CO2-uitstoot bij een koude start


Comfort voorop.

Comfort is een van de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Astra. Smartphones – met draadloze laadfunctie – kunnen voortaan via de inductielader in de middenconsole opgeladen worden. De nieuwe Astra verandert in een rijdende concertzaal met het optionele Bose high-end audiosysteem. Tot slot is de Astra voortaan ook leverbaar met een verwarmbare voorruit. Die maakt rijden onder winterse omstandigheden een stuk veiliger. Nagenoeg onzichtbare draden in de voorruit zorgen ervoor dat die in winterse omstandigheden niet beslaat.


Uw welzijn

Uw welzijn was prioriteit nummer één bij het ontwerpen van de nieuwe Astra. Het begint al bij de royale beenruimte achteraan. Hij is op maat gebouwd voor uw gemoedsrust. Geniet van het subtiele evenwicht tussen elegantie en sportiviteit met premiumzetels en een modern interieurdesign.


Connectiviteit

Rijd slimmer met de nieuwe Astra en zijn uitstekende infotainmentsystemen, met connectiviteitsfuncties zoals Apple CarPlay™ en Android Auto™, en maak gebruik van de spraakbediening van de aangesloten smartphone en Bluetooth® voor handenvrij bellen, audiostreaming en toegang tot het telefoonboek.

Led Matrix

De IntelliLux LED® Matrix-koplampen1 geven u zichtbaarheid zonder tegenliggers te verblinden. Ze passen zich automatisch aan, waardoor u met ingeschakeld grootlicht kunt rijden zonder andere automobilisten te storen. De koplampen omvatten 16 afzonderlijke led-elementen en reageren op andere voertuigen door een of meer led-elementen uit te schakelen.

Opbergruimte

De lage drempel van de Hatchback verhoogt het laadgemak van de koffer. Met zijn grote, aanpasbare volume biedt die een zee aan ruimte.

Wat u ook van plan bent, met de veelzijdige Astra Sports Tourer is alles mogelijk. Met zijn royale koffervolume van 540-1.630 l is de Sports Tourer een ware pionier. De achterbank is standaard asymmetrisch neerklapbaar (40/60). Optioneel beschikbaar: een 40/20/40 neerklapbare achterbank met een skiluik voor nog meer flexibiliteit. Beide zijn voorzien van de "One Touch Fold"-knop.
DE OPEL ASTRA IN BEELD


CONTACTEER ONS DIRECT

HALEN

Diestersteenweg 23
3545 Halen

013 44 21 80

OPEL ASTRA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x