OPEL E-DAYS

E-DAYS, 90 DAGEN BEDENKTIJD.


Elektrisch rijden is een grote stap. Daarom geeft Opel alle tijd om de voordelen van elektrisch rijden te ontdekken tijdens de Opel Electric Days. Op deze manier stellen we de klanten die twijfelen gerust.

Concept:

- U koopt nieuwe Corsa-e of Mokka-e

- U heeft 90 dagen of 3.000 kilometer om uw levensstijl aan te passen aan elektrisch rijden

- Na 90 dagen/3.000 kilometer:

  •  Tevreden? U behoudt de elektrische wagen
  •  U verkiest toch een niet elektrische wagen? Geen probleem, u heeft de mogelijkheid om de elektrische wagen in te ruilen voor een benzine- of dieselwagen.


Het recht op teruggave is geldig voor particulieren, zelfstandigen en vennootschappen. Verhuurmaatschappijen alsook leasingbedrijven zijn uitgesloten en er geldt een beperking tot maximum 1 aankoop van 1 wagen met recht op teruggave per klant.

Het 90 dagen ‘recht op teruggave’ geldt bij aankoop van een nieuwe elektrische Opel Corsa-E of Mokka-E. Deze actie loopt van 12/05/2021 tem 30/06/2021.


Het 90 dagen ‘recht op teruggave’ is enkel geldig bij aankoop van een volledig elektrische nieuwe Opel Corsa E of Mokka E en dit gedurende een periode van maximaal 90 dagen na inschrijving of 3000 km (wat eerst bereikt wordt). Indien deze termijn verstreken is, of het aantal kilometers hoger is, dan vervalt dit recht op teruggave.

Het recht op teruggave bepaalt dat de klant ingeval van teruggave van de Corsa E of Mokka E, zich ertoe verbindt om een alternatieve, nieuwe Opel personenwagen aan te kopen, dewelke niet van hetzelfde motortype mag zijn (de klant moet dus een hybride, benzine of dieselwagen aankopen) en geregistreerd dient te worden ten laatste 45 dagen na het officialiseren van het retour, anders vervalt het recht van retour. Het tweede voertuig dient dus reeds geproduceerd te zijn (stock of pipeline) om de tijdige inschrijving te kunnen garanderen.

12 mei 2021

OPEL E-DAYS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x