NEW HYUNDAI TUCSON.

Revolutionair design. Spannende prestaties.

Welkom bij de revolutie. De geavanceerde, experimentele, gloednieuwe Tucson is niet zomaar de volgende stap binnen een evolutie. Hij ontketent een radicale revolutie in design. Hij effent niet alleen het pad voor vooruitstrevend ontwerp, maar biedt ook slimme spitstechnologie en het meest geëlektrificeerde motorenpalet in zijn klasse.Geëlektrificeerde aandrijflijnen.

We hebben je keuzes bijgewerkt. Nu omvat het motoraanbod de meeste geëlektrificeerde modellen in dit segment: een 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij, hybride- en plug-in hybrideopties.

De veiligste in zijn klasse. 

De beste rijhulpsystemen in het segment en actieve veiligheidssystemen met een reeks innovatieve functies bieden nog meer gemoedsrust.
Het geraffineerde en experimentele ontwerp van de gloednieuwe Tucson ontketent een ware revolutie. Welgevormde oppervlakken en dynamische lijnen tillen de moderne esthetiek naar een hoger niveau en plaatsen dit SUV-design in de voorhoede van het segment. Een groter en breder koetswerk geeft de Tucson een gespierd postuur dat scherpe hoeken en dynamische proporties combineert met fraaie oppervlakken – goed voor een progressieve look zonder zijn ruige erfgoed als SUV te verloochenen.Het eerste Parametric Hidden Lights verlichtingssysteem ter wereld.

Het donker verchroomde geometrische patroon van het parametrische radiatorrooster transformeert onmiddellijk bij het vertrekken. Wanneer de led-dagrijverlichting wordt ingeschakeld, tovert de hypermoderne half spiegelende lichttechnologie de buitenste vakken van het radiatorrooster om tot heldere, juweelachtige vormen die een unieke, hoogtechnologische lichtsignatuur opleveren. Stopt de wagen, dan gaan ze weer naadloos op in het radiatorrooster.


19" lichtmetalen velgen.


Optionele 19"-velgen laten de verbluffende proporties van de Tucson volledig tot hun recht komen en benadrukken zo zijn spectaculaire présence.

Interieurdesign.

Stap je in, dan geeft het verfijnde en ruime interieur van de Tucson (ook 'interspace' genoemd) je het gevoel dat je een vertrek binnenkomt waar perfecte orde heerst en je dagelijkse beslommeringen verdwijnen. Dit is het harmonieuze snijpunt van ruimte, technologie en informatie. Hier brachten watervallen inspiratie voor vormen die tot de verbeelding spreken, voor hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en overal het interieur kenmerken, kortom, voor een look-and-feel van ongeziene klasse.


Digitaal geconnecteerd.

Naadloze integratie van toonaangevende technologie brengt de elegante eenvoud nog meer naar voren. Je ontdekt een uiterst geavanceerde digitale ervaring die volledig op maat kan worden aangepast met het nieuwe 10,25”-aanraakscherm en de aanraakgevoelige console – in een handomdraai beheer je niet alleen je wagen, maar je hele wereld online.
10,25" instrumentenpaneel.

Met zijn open vormgeving draagt het digitale instrumentenpaneel bij tot de geavanceerde allure van de cockpit. Om het gevoel van openheid binnen in de auto te vergroten werd de behuizing van het instrumentenpaneel verwijderd.


Nog meer gemoedsrust dankzij de beste rijhulpsystemen in het segment.

Toonaangevende rijhulpsystemen en actieve veiligheidssystemen met een waaier aan innovatieve functies geven jou en al wie je dierbaar is alle reden om je veilig en gerust te voelen in de gloednieuwe Tucson.

  • Highway Drive Assist (HDA).
  • Blind Spot View Monitor (BVM).
  • Forward Collision-avoidance Assist (FCA).
  • Remote Smart Park Assist (RSPA).
  • High Beam Assist (HBA).
  • Lane Following Assist (LFA).
  • Smart Cruise Control (SCC).
  • Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA)


26 november 2020

NEW HYUNDAI TUCSON.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x