LOCKDOWN 3.0

Covid-19

 | WIJ ZIJN GEOPEND. VOOR U.


Corona

Naar aanleiding van de recente veiligheidsraad zijn wij genoodzaakt onze dienstverlening lichtjes aan te passen. Hieronder vindt u alle wijzigingen.

Aangepaste veiligheidsmaatregelen

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers zijn onze prioriteit, daarom vragen wij u vriendelijk om onderstaande veiligheidsmaatregelen in acht te nemen:

  • het dragen van een mondmasker in onze vestigingen is verplicht
  • maak gebruik van de desinfectiehandgel die wij aanbieden
  • behoud de nodige afstand t.o.v. eventuele andere klanten en onze medewerkers
  • de klantenwachtzone is gesloten en wij vragen u dan ook om de tijd bij het brengen en/of afhalen in onze vestiging te beperken. U kan steeds een wandeling maken in de buurt of wij kunnen u indien gewenst vervangend vervoer bezorgen.

Showroombezoek, enkel mogelijk op afspraak!

Voor meer info betreffende een nieuwe (tweedehands-)wagen of een offerte kan u steeds bij ons terecht, maar enkel op afspraak. Na afspraak kunnen wij maximum 2 personen ontvangen.

PLAN NU UW BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM


Carrosserieherstellingen

Ook voor carrosseriewerk helpen wij u graag verder. Reeds gemaakte afspraken gaan door zoals gepland. Heeft u vragen of wil u graag een afspraak maken dan kan u contact opnemen met een van onze vestigingen.


Online showroom


 BEZOEK ONLINE SHOWROOM


Voelt u er zich toch niet prettig bij om fysiek naar onze showroom te komen? U hoeft uw woning niet te verlaten om de wagen van uw dromen te vinden. Neem een kijkje op onze voorraad en ontdek onze ruime stock. Wij helpen u met plezier ook online verder.


Blijf op de hoogte.

Wij blijven de situatie nauwgezet opvolgen en houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen via onze facebookpagina of op autogroepmullens.be .


Mocht u hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Keep it Safe! Samen Sterk! 

Team Mullens


26 maart 2021

LOCKDOWN 3.0

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x