Hyundai Tucson

DE NIEUWE HYUNDAI TUCSON.

Revolutionair design, spannende prestaties.


Welkom bij de revolutie. De geavanceerde, experimentele, gloednieuwe Tucson is niet zomaar de volgende stap binnen een evolutie. Hij ontketent een radicale revolutie in design. Hij effent niet alleen het pad voor vooruitstrevend ontwerp, maar biedt ook slimme spitstechnologie en het meest geëlektrificeerde motorenpalet in zijn klasse.


Interieur in alle schoonheid


Stap je in, dan geeft het verfijnde en ruime interieur van de Tucson je het gevoel dat je een vertrek binnenkomt waar perfecte orde heerst en je dagelijkse beslommeringen verdwijnen. Dit is het harmonieuze snijpunt van ruimte, technologie en informatie. Hier brachten watervallen inspiratie voor vormen die tot de verbeelding spreken, voor hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en overal het interieur kenmerken, kortom, voor een look-and-feel van ongeziene klasse.
Comfort en gebruiksgemak


Naast veelzijdigheid en connectiviteit kenmerken ook comfort en gebruiksgemak het interieur van de gloednieuwe Tucson. Intelligente functies zoals op afstand neerklapbare zetels en een slimme instaphulp maken het kinderspel om bagage in je auto te laden. Je passagiers zullen ook verheugd zijn over de zetelverwarming, zowel voor als achter en de klimaatregeling met drie zones.


Connectiviteit

De gloednieuwe Hyundai Tucson werd uiteraard ook opgewaardeerd met de nieuwste technologieën, zoals smartphone mirroring, en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je jouw wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. 


Met zijn open vormgeving draagt het digitale instrumentenpaneel bij tot de geavanceerde allure van de cockpit. Om het gevoel van openheid binnen in de auto te vergroten werd de behuizing van het instrumentenpaneel verwijderd.


19" lichtmetalen velgen.

Optionele 19"-velgen laten de verbluffende proporties van de Hyundai Tucson volledig tot hun recht komen en benadrukken zo zijn spectaculaire présence.
Inovatieve verlichting

Het donker verchroomde geometrische patroon van het parametrische radiatorrooster transformeert onmiddellijk bij het vertrekken. Wanneer de led-dagrijverlichting wordt ingeschakeld, tovert de hypermoderne half spiegelende lichttechnologie de buitenste vakken van het radiatorrooster om tot heldere, juweelachtige vormen die een unieke, hoogtechnologische lichtsignatuur opleveren. Stopt de wagen, dan gaan ze weer naadloos op in het radiatorrooster.Designevolutie

Het geraffineerde en experimentele ontwerp van de gloednieuwe Hyundai Tucson ontketent een ware revolutie. Welgevormde oppervlakken en dynamische lijnen tillen de moderne esthetiek naar een hoger niveau en plaatsen dit SUV-design in de voorhoede van het segment. Een groter en breder koetswerk geeft de Hyundai Tucson een gespierd postuur dat scherpe hoeken en dynamische proporties combineert met fraaie oppervlakken – goed voor een progressieve look zonder zijn ruige erfgoed als SUV te verloochenen.
Prestaties.


De gloednieuwe Tucson werd ontwikkeld om de uitstoot te verlagen zonder in te boeten aan rijplezier. Het mag dus niet verrassen dat hij over meer geëlektrificeerde aandrijflijnen beschikt dan om het even welke andere compacte SUV. Je kan kiezen voor een 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij, een hybride of een plug-in hybride, met benzine- of dieselmotor. En als je dat wilt, ga je voor een klassieke benzine of diesel.

5 JAAR GARANTIE ZONDER KILOMETERBEPERKING.


DE NIEUWE HYUNDAI TUCSON IN BEELD
CONTACTEER ONS DIRECT


LEUVEN

Brusselsesteenweg 39
3020 Herent

016/20.43.04DIEST

Leuvensesteenweg 42-44
3190 Diest

013/33.79.50Hyundai Tucson

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x