Hyundai Kona


You drive it, you define it.


Soms zijn de beste momenten in ons leven niet die waarop de wereld ons vormt, maar wel die waarop wij de wereld vormgeven. Dat is de essentie van het concept "You drive it, you define it!” Het belichaamt de KONA-spirit. Met zijn dynamische combinatie van stijl en prestaties, gekenmerkt door de meest verfijnde technologie, verdient deze compacte SUV het om van dichterbij te worden bekeken.Hyundai KonaHyundai Kona hybrid


You match it.


Ook de aandacht voor detail maakt de gloednieuwe Hyundai KONA bijzonder. Ontdek een uitzonderlijk comfortniveau met kwaliteitsmaterialen die een sensueel en verfijnd gevoel geven. Voor een persoonlijke toets kun je kiezen tussen vier kleurencombinaties om je interieur te personaliseren. Geen saai dashboard meer!
You boost it.

Volgens jouw wensen. Kracht, fun en zuinigheid. De Hyundai KONA biedt keuze tussen twee uiterst zuinige turbobenzinemotoren. De topversie is een 1.6 T-GDI 177 pk en vierwielaandrijving, gekoppeld aan een 7-trapsautomaat. Deze combineert de zuinigheid en het rijplezier van een handgeschakelde versnellingsbak met het gebruikscomfort van een automatische transmissie. Er is ook een gedownsizede, maar krachtige 1.0 T-GDI met 120 pk FWD. Deze motor wordt gecombineerd met een handgeschakelde 6-versnellingsbak die op zuinigheid berekend is.


Connectiviteit

Met de beste helderheid in zijn klasse, en dus optimale leesbaarheid, helpt onze nieuwe head-updisplay je veilig door het verkeer. De display projecteert belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen precies in je blikveld.


De gloednieuwe KONA bezorgt je de naadloze connectiviteit die je verwacht en innovatieve technologie die het leven eenvoudiger maakt. Via het 8"-aanraakscherm is alles gemakkelijk bereikbaar met Apple CarPlay™ en Smart Device Integration. Laat jezelf zien.


You style it.

De gloednieuwe Hyundai KONA is een zelfverzekerde en unieke wagen, ontworpen om bewondering af te dwingen en harten sneller te doen slaan. Het gedurfde koetswerkdesign springt in het oog met gespierde, zorgvuldig gecreëerde vormen, elegante ledlichten en unieke details die het sterke SUV-DNA beklemtonen.
Elektrisch

  • Met de Hyundai KONA Electric maak je lange reizen dankzij 449 km* rijbereik
  • Hij laadt heel snel op: 80% in in 54 minuten aan een snellader.

Deze baanbrekende nieuwkomer combineert een indrukwekkende elektrische actieradius met een gedurfde en ruime SUV-stijl - zonder toegevingen.Kona Electric

De gloednieuwe Hyundai KONA Electric weet zich feilloos aan te passen aan uw behoeften en uw drukke leven. Hij biedt heel wat ruimte, zowel voor passagiers als voor bagage - daartoe beschikt hij over een ruime koffer van 332 liter. Hoe je ook op ontdekkingstocht wil, de gloednieuwe KONA Electric geeft je de naadloze connectiviteit die je verwacht. Bovendien is hij ook uitgerust met vernieuwende technologieën die je het leven makkelijker maken. Het premium KRELL-geluidssysteem biedt een schitterende geluidskwaliteit en laat je rocken in stijl.
Hybrid.


De nieuwste telg van de KONA-familie gebruikt elektrisch vermogen om meer afstand af te leggen met een liter benzine. En dat alles zonder dat u een batterij hoeft op te laden of uw rijstijl hoeft te veranderen. De nieuwe Hyundai KONA Hybrid is uitgerust met een benzine- én een elektromotor, die samen een uitstekend brandstofverbruik en een lagere uitstoot opleveren.


5 JAAR GARANTIE ZONDER KILOMETERBEPERKING.


DE NIEUWE HYUNDAI KONA IN BEELD

CONTACTEER ONS DIRECT


LEUVEN


Brusselsesteenweg 39
3020 Herent

016/20.43.04

DIEST


Leuvensesteenweg 42-44
3190 Diest

013/33.79.50
Hyundai Kona

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x