Hyundai i30

DE HYUNDAI i30.

Veiligheid. Connectiviteit. Efficiëntie. Klaar.


De i30 is al lang een referentie inzake tijdloos vertrouwen. Met zijn vernieuwde voor-, achter- en interieurdesign zal de jongste generatie van dit model ongetwijfeld tegemoetkomen aan het verlangen van elke bestuurder naar een modern, gestroomlijnd en gedurfd autodesign.Universele aantrekkingskracht


Het koetswerkdesign dat de bekroonde Hyundai i30 altijd al wist te onderscheiden, werd nu gemoderniseerd met een brede waaier aan gestroomlijnde nieuwe designelementen. De voorkant benadrukt de modernere uitstraling van de i30. De achterkant oogt erg verfijnd. En de drie nieuwe koetswerkkleuren voegen nieuwe personaliseringsmogelijkheden toe.

Interieurdesign

De unieke designattitude van de nieuwe Hyundai i30 komt ook aan de binnenkant tot uiting. In het vernieuwde interieur wachten je opvallende details en een hoogwaardige afwerking. Nieuwe zetelbekledingen en de meest recente multimediatechnologie nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van een veilige en comfortabele rit.

Connectiviteit

Bedien je Hyundai i30 met je smartphone – of je stem. De geconnecteerde Bluelink®-services introduceren een naadloze connectiviteit in de nieuwe i30, met online spraakherkenning en een brede waaier van functies om elke rit aangenamer te maken. Bovenop de functies die je kan bedienen met de Bluelink-app, geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem.
Veiligheid

Ons gamma geavanceerde rijhulpsystemen werd uitgebreid met vier nieuwe functies die jou en jouw geliefden meer veiligheid en gemoedsrust bieden.


Sportieve N-Line

Til jouw Hyundai i30-ervaring naar een nog hoger niveau met de sportieve N Line-uitvoering: exclusieve designkenmerken en een dynamischer rijgedrag geïnspireerd op de uiterst performante i30N.

Het vernieuwde i30 N Line-design met een breder radiatorrooster vooraan en een nieuwe achterbumper creëert een nog meer gedurfde, krachtigere en energiekere look.
Designevolutie

Hun bredere, modernere look versterkt de krachtige uitstraling van de Hyundai i30. Het 3D-patroon dat het radiatorrooster accentueert, roept een betrouwbare wendbaarheid op.

Het stijlvolle nieuwe lichtdesign omvat optionele geïntegreerde V-vormige dagrijlichten en slankere koplampen met de nieuwste led-technologie.


Prestaties.


De nieuwe i30 biedt een nooit geziene waaier aan motoren. De geëlektrificeerde ‘mild hybrid’-motoren met 48V-batterij dringen de CO2-uitstoot terug door het brandstofverbruik te verlagen. De intelligente handgeschakelde versnellingsbak (Intelligent Manual Transmission, iMT) verlaagt het brandstofverbruik nog verder. Als je een automaat verkiest, zijn de ‘mild hybrid’-modellen met 48V-batterij verkrijgbaar met een 7-versnellingsbak met dubbele koppeling.
e

5 JAAR GARANTIE ZONDER KILOMETERBEPERKING.


DE NIEUWE HYUNDAI i30 IN BEELD
CONTACTEER ONS DIRECTLEUVEN

Brusselsesteenweg 39
3020 Herent

016/20.43.04


DIEST

Leuvensesteenweg 42-44
3190 Diest

013/33.79.50
Hyundai i30

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x