Hyundai I20

DE NIEUWE HYUNDAI i20.

Verleidelijk design en excellente technologie.


De nieuwe Hyundai i20 is gemaakt om op te vallen. Zowel vanbinnen als vanbuiten. Hij dankt zijn onderscheidende uitstraling aan de gloednieuwe designtaal van Hyundai, genaamd Sensuous Sportiness. Samen met de toonaangevende connectiviteitsfuncties en het meest uitgebreide veiligheidspakket in zijn segment zet de nieuwe Hyundai i20 de norm in de klasse van de compacte middenklassers. De nieuwe Hyundai i20 zal verkrijgbaar zijn vanaf € 17.895. Dit betreft de i20 in de zeer rijk uitgeruste basisuitvoering i-Motion.


Hoogwaardig interieur


Zo imposant als de Hyundai i20 er vanbuiten uitziet, zo riant oogt hij vanbinnen. Dankzij de toegenomen breedte en wielbasis biedt de nieuwe Hyundai i20 meer ruimte voor inzittenden. De inhoud van de bagageruimte is gegroeid met 25 liter tot 351 liter.Verbeterd zicht


De lagere schouderlijn en het extra ruitje achter de achterste portieren verbeteren het zicht voor de bestuurder in vergelijking met de vorige generatie i20.

10,25-inch beeldschermen


Alle aandacht wordt opgeëist door het hoog geplaatste dashboard dat leverbaar is met twee 10,25-inch beeldschermen voor het digitale instrumentencluster en de touchscreen van het infotainmentsysteem.

Android Auto en Apple CarPlay


Het systeem is voorbereid met Android Auto en Apple CarPlay, zodat de bestuurder de smartphone draadloos kan verbinden en muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kan bedienen.

Draadloos opladen


In de middenconsole bevindt zich een draadloze oplaadmogelijkheid om de smartphone op te laden. Achterin hebben de passagiers de beschikking over een extra USB-poort om apparaten onderweg op te laden.Keuze uit 4 uitvoeringen


De Hyundai i20 telt vier uitvoeringen: i-Motion, Comfort, Comfort Smart en Premium. De basisversie i-Motion is standaard al zeer rijk uitgerust met zaken als handbediende airconditioning, noodremassistent (FCA) met voetgangerherkenning en cruise control met snelheidslimiet.Nieuwe motoren met verbeterde prestaties


De Hyundai i20 is leverbaar met keuze uit twee benzinemotoren. De sterkste krachtbron is de 1.0 T-GDi-benzinemotor met 74 kW (100 pk) en 48-volt mild-hybrid-technologie. Dit zorgt voor 3 tot 4 procent minder brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

De versie met mild-hybrid-technologie is er in combinatie met een 7-traps automaat of met de nieuw ontwikkelde handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze iMT (Intelligent Manual Transmission) ontkoppelt de motor van de transmissie als de bestuurder het gaspedaal loslaat, wat zorgt voor extra brandstofbesparing.

De basisversie van de nieuwe Hyundai i20 wordt aangedreven door een 1.2 viercilinder MPI-benzinemotor met 62 kW (84 pk) in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De efficiënte aandrijftechniek in combinatie met het 4 procent lagere gewicht van de nieuwe Hyundai i20 ten opzichte van de vorige generatie, zorgt voor zeer concurrerende CO2-waarden in deze klasse.DE NIEUWE I20 IN BEELD

 


CONTACTEER ONS DIRECT


LEUVEN

Brusselsesteenweg 39
3020 Herent

016/20.43.04
DIEST

Leuvensesteenweg 42-44
3190 Diest

013/33.79.50
Hyundai I20

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x